GABBA: To denim brand που αγαπούν οι Έλληνες

GABBA: To denim brand που αγαπούν οι Έλληνες

 GABBA, που μέσα στην επόμενη χρονιά συμπληρώνει το 40ο έτος λειτουργίας της είναι συνώνυμο του denim στην Δανία, αφού πρόκειται για το παλαιότερο brand της χώρας. Ο έρωτάς της για το denim είναι τόσο μεγάλος που σήμερα, αν και η γκάμα της έχει εμπλουτιστεί σημαντικά, με διάφορα ανδρικά ρούχα και περιλαμβάνει από t-shirts και πουλόβερ μέχρι πουκάμισα, υφασμάτινα παντελόνια και γιλέκα, φροντίζει να προσθέτει σε όλα μία πινελιά τζιν, έστω και μικρή.

GABBA σημαίνει πραγματικό και αξιόπιστο

Η εταιρεία συστήθηκε στο ελληνικό κοινό το 2012, μέσω του Studio Seven Showroom, που έχει την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων στη χώρα μας. Η φιλοσοφία της GABBA βασίζεται αρχικά στο να σου προσφέρει ρούχα πραγματικά, που δείχνουν σεβασμό στις όποιες ατέλειες έχει ο κάθε άνδρας.

Βέβαια, από ένα ρούχο θέλεις να είναι και αξιόπιστο ή αλλιώς ανθεκτικό στο χρόνο και στους ρυθμούς της ζωής σου. Και αν το denim δεν είναι ανθεκτικό, τότε τι; Την ίδια στιγμή ωστόσο, η αντοχή στον χρόνο δεν έχει να κάνει μόνο με το ίδιο το ύφασμα, αλλά και με την αγάπη που νιώθεις εσύ για τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου που ξεχωρίζεις. Και αυτό ακριβώς είναι το απόλυτο όνειρο της GABBA: να χτίζει μακροχρόνιους δεσμούς με ανθρώπους που ζουν τη ζωή τους και ό,τι αυτή φέρνει στο δρόμο τους, φορώντας τα ρούχα της εταιρείας.

The Shelter Route – Γνωρίζουμε τη νέα κολεξιόν AW22

Η GABBA αυτή τη σεζόν ζει την πλέον ποιητική εποχή της, με την συλλογή Shelter Route να χαρακτηρίζεται ως «ένα ταξίδι στοχασμού», και επανασύνδεση με τα βασικά στοιχεία της ζωής, τη φύση, το περιβάλλον, τον εαυτό σου τον ίδιο.

Η Shelter Route λοιπόν, περιλαμβάνει χρώματα και μοτίβα εμπνευσμένα από τη φύση -από τη γη και το νερό μέχρι τους βράχους και τα δέντρα.

Από την άλλη, η capsule συλλογή Shield περιλαμβάνει denim με βιώσιμα υφάσματα, κατασκευασμένα με εναλλακτικές και πιο συνειδητές πρακτικές, που την ίδια στιγμή δεν στερούνται ποιότητας και αντοχής. Για την ακρίβεια, είναι σχεδιασμένα ώστε να υποστηρίζουν απόλυτα έναν δραστήριο τρόπο ζωής και να σε προστατεύουν και στις πλέον απρόβλεπτες συνθήκες.

Η Express συλλογή που πρέπει να προλάβεις

Για τη σεζόν φθινόπωρο – χειμώνας ’22 η GABBA έχει μία ακόμη πρόταση για το πιστό κοινό της, την limited quantity συλλογή Express. Η εξαιρετική αυτή συλλογή αποτελείται από άνετα πουλόβερ, ζεστά πλεκτά, καινοτόμα prints και ένα καλά επιλεγμένο χρωματικό συνδυασμό που ταιριάζει με την αλλαγή της εποχής και έχει επίσης στο επίκεντρό της την φύση. Καθώς παράγονται σε περιορισμένο αριθμό όμως, καλό είναι να βιαστείς για να αποκτήσεις άμεσα τα items που θα δώσουν ξεχωριστό στυλ στις καθημερινές σου εμφανίσεις.

Καινοτομίες και βιωσιμότητα στο επίκεντρο

Στόχος της GABBA, όπως και όλων των σύγχρονων fashion brands που σέβονται τον εαυτό τους, είναι να κατασκευάζει περισσότερα υφάσματα από εναλλακτικές ίνες και χρησιμοποιώντας μεθόδους βαφής και διαδικασίες παραγωγής που αφήνουν το δυνατόν μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Βήμα – βήμα βάζουν ως στόχο να έχουν μια περισσότερο βιώσιμη παραγωγή και μάλιστα, φροντίζουν ακόμη και να κατηγοριοποιούν τα προϊόντας τους ανάλογα με το επίπεδο βιωσιμότητάς τους.

Πού θα βρεις τα GABBA στην Ελλάδα

Το Studio Seven Showroom με έδρα την Γλυφάδα έχει την αποκλειστική εισαγωγή σε Ελλάδα και Κύπρο και τα διανέμει σε επιλεγμένα καταστήματα, μεταξύ των οποίων και το Attica City Link, στο κέντρο της Αθήνας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πιο κοντινό σου σημείο για να ανακαλύψεις από κοντά την εκπληκτική συλλογή της GABBA, θα βρεις καλώντας απευθείας στο Studio Seven Showroom.

Back to blog